Uslovi i pravila korišćenja sajta

I Opšta pravila
1. Korišćenjem bilo kog dela Featherlace.com, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Svim korisnicima se savetuje da redovno čitaju pravila i uslove korišćenja, kako bi u svakom trenutku bili upoznati sa eventualnim promenama u načinu korišćenja bilo kog dela Featherlace.com.
2. Sve sadržaje Featherlace.com koristite na vlastitu odgovornost i Featherlace.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korišćenjem. Featherlace.com ne daje nikakve garancije da će sajt ili njegov sadržaj biti bez grešaka, propusta, smetnji ili virusa ili drugih rizika često povezanih sa korišćenjem računara, softvera ili interneta. Featherlace.com nema nikakve obaveze da radi na otklanjanju takvih problema na bilo kom aspektu sajta ili sadržaju i nema obavezu da plati štetu nastalu tom prilikom na računaru, softveru ili drugoj opremi.
3. Obeležavanjem polja ispred rečenice “Slažem se sa uslovima i pravilima korišćenja” potvrđujete da ste pročitali i da se slažete sa uslovima i pravilima korišćenja navedenim u ovom dokumentu.
4. Featherlace.com zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja, robe ili usluge bez prethodne najave.

II Autorska prava
1. Ni jedan deo internet sajta Featherlace.com niti ceo sajt, ne mogu biti kopirani, reprodukovani, distribuirani i prenošeni bez prethodne pisane saglasnosti autora sajta i svako neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez prethodne pismene dozvole, smatra se kršenjem autorskih prava featherlace.com i podložno je tužbi.
2. Internet sajt featherlace.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod).
3. Featherlace.com takođe poštuje intelektualnu svojinu drugih, tako da i od naših korisnika očekujemo apsolutno poštovanje intelektualne ili bilo koje druge zaštićene svojine drugih prilikom korišćenja Featherlace.com.

III Zaštita privatnosti
1. Featherlace.com poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Podatke iz procesa registracije, i kupovine i sve ostale podatke o korisniku, Featherlace.com neće davati na uvid trećoj strani.
2. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila internet sajta Featherlace.com.

Politika korišćenja kolačića

Koristimo kolačiće Google Analytics koji nam pokazuju šta interesuje vas i druge posetioce našeg sajta, što nam pomaže da poboljšamo njegovu upotrebu za sve. Kolačići su male datoteke koje Google Analytics postavlja na vaš pretraživač kako bi se veb-stranama pomoglo da analiziraju kako korisnici koriste sajt. Detaljnije o Google Analytics prikupljanju informacija preko kolačića možete videti na sledećoj web adresi:

https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaConceptsTrackingOverview
https://policies.google.com/privacy#infocollect

Politika privatnosti

Lične podatke koje prikupimo prilikom kreiranja porudžbenice koriste se isključivo za usluge Postexpress-a (slanje pošiljke) i eventualni kontakt sa klijentom u vidu informacija vezanih za pošiljku i sam proizvod.

Vaše lične podatke ne delimo trećim licima.

Lične podatke koje prikupimo o vama čuvamo u bezbednim okruženjima. Vaše lične informacije su zaštićene od neovlašćenog pristupa, otkrivanja i upotrebe od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

Koliko dugo ćete zadržati moje podatke?

Određeni podaci se i dalje čuvaju u papirnom obliku. Obrađeni podaci se ponekad čuvaju na serverima našeg pouzdanog provajdera. Feather and Lace neće čuvati vaše lične podatke duže nego što su vaši lični podaci neophodni radi ispunjenja specifične namene.

IV Posvećenost kvalitetu
1. Ponosimo se kvalitetom našeg rada. Ako ipak niste zadovoljni poručenim proizvodima, molimo vas da pogledate tačku ”Reklamacije” iz ”Uslova kupovine”.
2. Nismo odgovorni za fajlove koji su poslati od strane korisnika i sadrže greške kao što su greške u kucanju ili gramatičke greške, niti smo odgovorni za fotografije koje su poslate sa niskom rezolucijom. Za bilo kakve greške napravljene sa naše strane, mi ćemo ponovo štampati materijal ili snositi troškove. Prihvatanjem povraćaja novca za reklamiranu porudžbinu, slažete se da to predstavlja jedinu nadoknadu u cilju povraćaja i saglasni ste da vratite vašu reklamiranu porudžbinu u originalnom stanju i pakovanju.

V Materijal korisnika i povratne informacije
Bilo koji materijal, uključujući ali ne ograničavajući se na slike, tekstove, grafiku (u daljem tekstu materijal) koji ste vi poslali sajtu featherlace.com, podleže sledećim uslovima:
1. Dostavljanjem materijala u featherlace.com-u dodelili ste featherlace.com neekskluzivna, prava i licence koje važe svugde u svetu, za vaš materijal. Ova prava uključuju reprodukciju, distribuciju i prikazivanje materijala na featherlace.com.
2. Kada pošaljete ili dostavite povratne informacije, sugestije ili ideje (zajedno “povratne informacije”) na featherlace.com putem naše veb stranice, email-a ili telefona, vi prihvatate i slažete se da te informacije postaju vlasništvo featherlace.com bez ikakve obaveze prema vama, da featherlace.com mogu da koriste ili prikazuju te povratne informacije za bilo koju svrhu i da nemate prava na naknadu ili nadoknadu bilo koje vrste.

VI Email newsletter
Unosom email adrese i obeležavanjem polja ispred rečenice “Slažem se sa uslovima i pravilima korišćenja” potvrđujete da ste pročitali i da se slažete sa uslovima i pravilima korišćenja navedenim u ovom dokumentu, kao i da ste saglasni da na vaš e-mail stižu obaveštenja i poruke reklamnog karaktera.

VII Promene pravila i uslova korišćenja internet sajta
Internet sajt Featherlace.com može da promeni ili ukine servis s vremena na vreme iz bilo kog razloga, sa najavom ili bez nje. Takođe, zadržava pravo i da promeni pravila i uslove korišćenja, bez prethodne najave.
Molimo vas da pratite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama.

VIII Nadležnost
U slučaju spora, strane u sporu će prvo pokušati da reše spor mirnim putem. Ukoliko u roku od 30 dana spor ne bude rešen, za njegovo rešavanje biće nadležan sud u Beogradu.

Za sve informacije ili dodatna pitanja možete se obratiti na: office@featherlace.com