O nama

 

“Feather & Lace” je tim dizajnera koji se potrudio da kreira sve one sitnice koje određuju veličanstvenost proslave. Svaki detalj pažljivo je osmišljen i napravljen, a inspiraciju smo pronašli u osmesima, ljubavi, druženju i svim drugim lepim stvarima. Pripremili smo za vas detalje, pozivnice, štampani materijal i slatke stvarčice od one vrste koji će gostima izmamiti osmeh i ostati im u prijatnom sećanju.

 

…i po koja reč osnivača…

Veridba, venčanje, rođendan, doček mame i bebe iz porodilišta, letnje druženje sa prijateljima u vašoj bašti, sve su to veliki i važni dani, koje treba obeližiti tako da se pamte ceo život. Učinite taj dan stvarno posebnim i jedinstvenim. Sami kreirajte i odaberite sve što je nephodno da bi svečanosti dali lični pečat. Unesite deo vaše ličnosti, po čemu će vas ljudi prepoznati i dodajte prstohvat suptilnog glamura vašem slavlju. Zabavite se i pre nego što zabava počne, birajući i kreirajući izbor po sopstvenom stilu i ukusu. Kada poklanjate, obradujte drage osobe i lepo upakovanim poklonima, neka znaju koliko ste se potrudili i koliko vam njihovo prisustvo u životu znači.

Iskustvo u organizovanju našeg venčanja, bilo je podsticaj da stvorimo ”Feather and Lace” – internet prodavnicu malih stvari za veliki dan. Sitnice zaista čine život lepšim i ako možete njima da upotpunite proslavu bilo koje vrste, učinite to.

I ne zaboravite, ni jedan detalj nije suvišan ili nepotreban kada se radi o vašem velikom danu.